“Als ik zie hoeveel organisaties ons product gebruiken, ben ik eigenlijk best trots!”

Noah woont in Dongen, maar werkt in Uden bij het ontwikkelteam van Bundeling. Elke dag rijdt hij 140 km om Bundeling een beetje beter te maken. We praten met hem en vragen hem hoe het is om als Software Developer bij Bundeling te werken.

Hoe ben je bij Bundeling terechtgekomen?

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan had ik gehoord dat je je bij Bundeling kon richten op één specifiek product. Dat sprak me erg aan, want bij mijn vorige baan werd ik van project naar project gestuurd, wat niet echt bij me paste. Bij Bundeling kon ik me helemaal storten op één code en dat maakte me enthousiast. Na twee sollicitatiegesprekken en een testcase ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan bij Bundeling.

Wat houdt het werk als softwareontwikkelaar bij Bundeling in?

Als ontwikkelaar bij Bundeling werk je samen met je collega’s aan het verbeteren van Bundeling. Bundeling is een app voor smartphones, maar heeft ook een webversie. Dit betekent dat ik met twee verschillende programmeertalen werk, wat erg leerzaam is. Een van de leuke dingen om te doen is het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten die veel van onze klanten dagelijks gebruiken, zo heb ik onlangs een email template systeem gemaakt waarin app managers eenvoudig de standaard mails die verstuurd worden kunnen aanpassen, denk hierbij aan een vergeten wachtwoord mail.

Hoe ziet je dag eruit?

Na een uurtje rijden kom ik aan in Uden en start Jira op, dat is onze project management tool. Hierin staan alle taken die voor mij belangrijk zijn voor de release. We werken altijd samen naar een release toe. Iedereen doet zijn uiterste best om alle deadlines te halen en dat is echt teamwork. Gelukkig hebben we ook genoeg ruimte om veel met elkaar te lachen.

Waar haal jij je energie vandaan?

Ik vind het vooral leuk dat ik in zo’n klein, hecht team werk. Het zijn leuke collega’s, ik kan makkelijk met ze sparren en in korte tijd heb ik al veel nieuwe dingen van ze geleerd. Er is hier bij Bundeling ook ruimte voor eigen initiatief en dat vind ik fijn. Je werkt echt met z’n allen aan een product en als ik zie hoeveel verschillende organisaties ons product gebruiken, dan ben ik eigenlijk best trots! Spreekt dit verhaal je aan? Bekijk dan al onze vacatures en wie weet bouw jij binnenkort mee aan Bundeling.
Deel deze post

Related Posts

× Connect smarter